ADHD-Koiralle kaveri, Minni

 Tosiaan adhd on vahvasti myös tässä päätöksessä läsnä. Tätä hankintaa voisin kutsua impulsiiviseksi toiminnaksi. 

Halusin Oskarille koira kaverin, mm siksi että koirista on toisilleen seuraa ja leikkikaverit, varsinkin kun oskar ei tullut toisten vieraiden koirien kanssa toimeen enää. Kuitenkin uskoin että totuttelulla pentuun tämä yhtälö toimisi. 

Minnin hankin koon perusteella, sekä sukupuolen perusteella. Minni on samaa koko luokkaa kuin Oskar, joten tämä hepottaa yhteiseloa ja leikkejä. 

Kuitenkin tiesin, että rahaa tulee menemään kahteen koiraan enemmän kuin yhteen mutten kuitenkaan osannut odottaa näin isoja meno eriä.

Lääkitykset, ruoat, eläinlääkärikäynnit, tarvikkeet jne. ja lääkärikäyntejä on enemmän kuin kukaan lemmikkiä harkitseva varmastikaan osaa edes kuvitella. 

Minni on aivan loistava lisä ollut perheeseemme, nyt siitä on 4 vuotta kun Minni tuli. Oskar ja Minni ovat toistensa parhaat ystävät vaikka alkuun tämä oli hyvin epätodennäköistä. Minni rakastaa kaikkia ihmisiä ja eläimiä. Kuitenkaan toisten koirien kohtaamiset ovat vaikeita. En ole tehnyt Minnille sosialistamista, koska Oskar on ollut reaktiivinen. En kuitenkaan usko Minnin tekevän toisille koirille mitään pahaa. 

Minni on itsepäinen ja omaa tilaa tarvitseva. Vaatii kuitenkin myös huomiota välillä, mutta silloin kun se hänelle itselleen sopii parhaiten. 

Vaikka impulsiivinen päätös, en silti jättäisi tekemättä <3
Kommentit